Home » D:News » În viitor, sexul cu roboţi va fi mult mai frecvent decât cel dintre oameni

În viitor, sexul cu roboţi va fi mult mai frecvent decât cel dintre oameni

În viitor, sexul cu roboţi va fi mult mai frecvent decât cel dintre oameni
Publicat: 22.01.2017
Cuplurile căsătorite vor face sex doar la ocazii speciale, în timp ce roboţii vor satisface nevoile zilnice ale partenerilor, prezic experţii.

În timpul unei conferinţe internaţională a roboticii, cercetătorii au prezis că utilizarea inteligenţei artificiale în dormitor va fi un lucru obişnuit în următorii 25 de ani. Trudy Barber, expert în relaţia dintre tehnologie şi acte sexuale, a comparat creşterea utilizării roboţilor sexuali cu utilizarea cărţilor digitale şi a afirmat că maşinăria va permite oamenilor să aprecieze ,,lucrurile tradiţionale” mai mult, informează Daily Mail. 

În timpul Congresului despre Iubire şi Sex cu Roboţi, Dr. Barber a declarat că societatea este pregătită pentru noul flux de tehnologie, astfel acestea vor juca un rol important în viaţa omului din viitor. ,,Se poate să fim ocupaţi, suntem atât de preocupaţi de tehnologie încât ideea sexului cu roboţi va deveni un proces natural al evoluţiei vieţii”.

De asemenea, cercetătoarea susţine că roboţii ar putea deveni o nouă rasă umană ,,Intrebarea nu este când va fi accepată, ci când va deveni integrată,” afirmă Dr. Barber. În prezent, pe piaţă există mai multe modele, inclusiv Rocky sau Roxxxy, care ajung la preţuri de peste 36 de mii de lei. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase