Home » D:News » Efectul Casei Albe: Preşedinţii americani îmbătrânesc mult mai repede în timpul mandatului – Galerie Foto

Efectul Casei Albe: Preşedinţii americani îmbătrânesc mult mai repede în timpul mandatului – Galerie Foto

Efectul Casei Albe: Preşedinţii americani îmbătrânesc mult mai repede în timpul mandatului – Galerie Foto
Publicat: 20.01.2017
În timp ce Donald Trump este învestit în funcţie, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii se pregăteşte să plece de la Casa Albă. Deşi Barack Obama are doar 55 de ani, medicii spun că a îmbătrânit mult mai repede în timpul mandatului de preşedinte.

Michael Roizer susţine că preşedinţii americani îmbătrânesc de două ori mai repede în timp ce ocupă biroul oval. Medicul a studiat dosarele medicale ale fiecărui preşedinte de la Theodor Roosevelt până astăzi şi a concluzionat că stresul impus de funcţia de preşedinte i-a îmbătrânit mult mai rapid pe preşedinţi, notează Daily Mail. 

Galerie foto

vezi galeria
6 foto

,,Principala cauză este stresul neîmpărtăşit, aceştia neavând prieteni cu care să-l împartă. Modul prin care noi gestionăm stresul implică diferite tehnici, dar cea mai simplă este prin discuţiile cu prietenii,” spune medicul. 

Medicul Michael Irwin de la Institutul UCLA de Neuropsihiatrie este de acord cu analizele, el afirmă: ,,Fără îndoială stresul profund poate accelera îmbătrânirea”.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase