Home » D:News » A cumpărat un ou de pe internet. Imaginile emoţionante surprinse după o lună şi jumătate

A cumpărat un ou de pe internet. Imaginile emoţionante surprinse după o lună şi jumătate

A cumpărat un ou de pe internet. Imaginile emoţionante surprinse după o lună şi jumătate
Publicat: 25.01.2017
Charlotte Harrison a cumpărat un ou de emu de pe site-ul eBay şi a reuşit ceea ce nu credea: l-a incubat corespunzător timp de o lună şi jumătate şi din el a ieşit un pui de emu.

După ce a cumpărat oul, femeia a căutat informaţii pe internet şi, după o perioadă de incubaţie de 47 de zile, a reuşit să devină „mama” unui pui de emu, scrie Gândul

Puiul a primit numele Kevin, iar femeia povesteşte că micul emu o consideră deja ca fiind mama lui. Kevin a ajuns deja la înălţimea de 30 de centimetri. 

Mamă a trei copii, Charlotte a mai crescut până acum pui de găină, dar nu şi-a imaginat vreodată că va ajunge să crească un emu. Aceasta povesteşte că Kevin se culcă pe picioarele ei şi se joacă cu animăluţele de pluş ale copiilor. 

Toată familia lui Charlotte s-a îndrăgostit de micuţul emu, iar femeia se amuză când îl vede pe soţul ei, Darren, care la 44 de ani vorbeşte cu Kevin ori de câte ori are ocazia. 

„Nu am avut certitudinea că Kevin va reuşi să iasă din oul acela, dar am citit mult şi am făcut tot ceea ce a trebuit ca să îi dau şansa la viaţă”, a spus Charlotte, impresionată de faptul că puiul este foarte ataşat de ea. 

Femeia a descris întregul proces din care Kevin a apărut pe lume drept similar unei sarcini umane. 

„Sentimentele sunt asemănătoare. Puiul mă urmăreşte prin casă şi este ataşat de mine ca şi când aş fi mama lui”, a explicat Charlotte. 

Începând cu cea de-a 36-a zi de incubaţie, femeia a început să vorbească cu puiul din ou imitând sunetele de emu ascultate pe YouTube şi consideră că şi acest lucru a condus la legătura puternică dintre ei.

„Nu-mi vine să cred că am reuşit să fac totul cum trebuie astfel încât Kevin să iasă din ou”, a încheiat Charlotte povestea impresionantă. 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase