Home » D:News » Materialul cu ajutorul căruia îţi poţi redecora mobila din întreaga casă. VIDEO

Materialul cu ajutorul căruia îţi poţi redecora mobila din întreaga casă. VIDEO

Materialul cu ajutorul căruia îţi poţi redecora mobila din întreaga casă. VIDEO
Publicat: 30.01.2017
Cu toţii avem obiceiul ca după ce golim de conţinut sticlele din plastic, să le aruncăm la coşul de gunoi. Nu şi Micaella Pedros, un designer din Londra, care a găsit o cale pentru a da sticlelor din plastic folosite o nouă destinaţie. Proiectul ei se numeşte “Joining Bottles” şi arată până unde poate merge creativitatea, atunci când avem doar lemn şi plastic la îndemână.

„Ambele materiale, lemnul şi plasticul, sunt abundente în atâtea oraşe. Zac aruncate, după ce au fost folosite, aşteptând să fie strânse de cineva.  “Joining Bottles” urmăreşte să contribuie la dezvoltarea încrederii în noi oamenii, atât ca individualităţi, cât şi în cadrul comunităţilor, că ne putem folosi de tot ce ne este la îndemână”, susţine Pedros, potrivit BoredPanda.com.

În acest proiect, Pedros demonstrează cum se foloseşte de sticlele pe care le colectează de pe străzi, cărora le supune unor temperaturi ridicate pentru a le putea lipi de anumite obiecte din lem, formând scaune, mese şi tot felul de decoraţiuni interioare.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase