Home » D:News » Plătit să călătorească în cele mai frumoase locuri din Australia şi Noua Zeelandă

Plătit să călătorească în cele mai frumoase locuri din Australia şi Noua Zeelandă

Plătit să călătorească în cele mai frumoase locuri din Australia şi Noua Zeelandă
Publicat: 16.02.2017
Ben Southall, un fost organizator de evenimente din Hampshire, este plătit să călătorească în cele mai frumoase locuri din Australia şi Noua Zeelandă împreună cu soţia sa. Împreună trebuie să împărtăşească experienţele prin intermediul blogului The best life in the world.

În timpul călătoriilor, perechea trebuie să ducă la bun sfârşit anumite provocări în unele dintre cele mai frumoase locuri din lume – de exemplu, aceştia au călătorit 54.000 de mile, din Singapore în Londra, cu un Land Rover. „Viaţa este cool atunci când poţi munci, convieţui şi călători cu persoana pe care o iubeşti, notează Business Magazin.

Cel mai mare beneficiu este de a te bucura şi împărtăşi experienţe în cele mai uimitoare locuri din lume”, spune Ben. „Munca de la nouă la cinci într-un birou nu se compară cu ceea ce trăim noi. Totuşi, chiar dacă ideea de a fi în vacanţă non-stop pare interesantă, noi depunem un mare efort să fotografiem cele mai frumose locuri, ziua şi noaptea, să le expunem în cele mai originale moduri şi să surprindem noutăţi, ceva ce nu a mai fost prezentat.

Uneori asta înseamnă zile şi nopţi întregi, iar alteori devine puţin frustrant să publici tot ce trebuie şi să menţii partenerii şi sponsorii fericiţi”, mai adaugă acesta.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase