Home » D:News » Povestea româncei care a dezvoltat o afacere neobişnuită – transformă apa în BANI

Povestea româncei care a dezvoltat o afacere neobişnuită – transformă apa în BANI

Povestea româncei care a dezvoltat o afacere neobişnuită – transformă apa în BANI
Publicat: 16.03.2017
O prezenţă constantă în ediţiile anterioare ale catalogului 100 Cei mai admiraţi manageri, Rucsandra Hurezeanu a dezvoltat un model de afacere neobişnuit.

 Dermatocosmeticele Ivatherm sunt produse în Franţa şi vândute în România şi crede cu convingere că o organizaţie strunită autoritar cu oameni conduşi prin intimidare este inerent mai puţin capabilă de inovaţii şi creativitate.

„Se ştie că oamenii stresaţi şi terorizaţi, sunt hipervigilenţi, defensivi şi preocupaţi exclusiv de persoana proprie. Astăzi vedem clar o creştere a importanţei valorilor «feminine» în conducerea companiilor: comunicarea, empatia, grija faţă de ceilalţi, cooperarea. Femeile-lider de astăzi par confortabile cu propria feminitate, recunoscând şi apreciind cu înţelepciune grija pentru ceilalţi în stilul lor de conducere”.

Conform celor mai recente informaţii, compania a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 2,7 milioane de euro, cu 60% mai mari decât în 2014, ca urmare a intrării pe pieţe noi de export, între care se numără China.

Ivatherm este firma care are în portofoliu produse dermato-cosmetice „made in Franţa” cu apă termală de la Herculane. Anterior, timp de un deceniu, românca a lucrat în domeniul farma, unde s-a angajat imediat după ce a absolvit Facultatea de Medicină.

A decis să îşi creeze propria afacere după ce a crescut în domeniul farma până când, după cum spune chiar ea, a simţit că nu mai are unde urca.

Citeşte continuarea pe Business Magazin.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Un român de 23 de ani a câştigat un premiu iniţiat de miliardarul Elon Musk: a inventat un sistem de transport care prinde viteza de 1.200 km/h

Un om de afaceri vrea să cumpere Coreea de Nord de la Kim Jong-Un

Povestea omului care era cunoscut drept ”hotelierul regilor şi regele hotelierilor”

Câţi bani a plătit un om de afaceri pentru drapelul lui Avram Iancu – FOTO

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase