Home » D:News » Actorul Michael Parks, care a jucat în „Kill Bill”,”Twin Peaks”,”Argo”sau „Django Unchained” a decedat

Actorul Michael Parks, care a jucat în „Kill Bill”,”Twin Peaks”,”Argo”sau „Django Unchained” a decedat

Publicat: 11.05.2017
Michael Parks, actorul american veteran, memorabil pentru rolurile sale din seriale şi filme celebre precum "Kill Bill", "The Colbys", "Twin Peaks" şi "Argo", a murit marţi la vârsta de 77 de ani, în Los Angeles, conform USA Today, moartea sa fiind confirmată de agentul actorului, Jane Schulman.
s-a străduit să păstreze cât mai mult din scena sa: „Nu suportam să îl pierd.”
 
Parks avea o înfăţişare de star de cinema, dar a preferat roluri de compoziţie, în special personaje negative, a spus Schulman. Regizorul Kevin Smith a declarat că Parks „ridica” orice emisiune şi orice rol în care juca.
 
Smith a mai scris: „Am fost binecuvântat…că am lucrat cu acest geniu titanic. Dar sunt norocos că l-am cunoscut. Sunt alături de James (fiul lui Michael), Oriana (soţia lui Michael), Quentin Tarantino (cel mai mare fan al lui Michael) şi de toţi iubitorii de film şi de muzică care au fost uimiţi de talentele lui Michael Parks. Rămas bun, prieten drag…”
 
Schulman a spus că Parks era cunoscut ca actor al actorilor, având capacitatea de a interpeta o paletă uimitoare de personaje care i-a permis să interpeteze roluri contrastante – uneori în acelaşi film.
 
Parks a jucat în peste 100 de filme şi de emisiuni TV într-o carieră de peste 50 de ani, începând cu un rol din anul 1961 din sitcom-ul ABC „The Real McCoys”. Între 1969-1970, a jucat în rolul unui erou motociclist în „Then Came Bronson” şi chiar a cântat tema cântecului serialului, Long Lonesome Highway, un hit în clasamentul Billboard şi în casamentul cântecelor country.
 
Printre alte roluri din serialele de televiziune, Parks a mai jucat în „Twin Peaks” al lui Lynch din 1990 şi în „The Colbys” din 1980.
 
Citeşte continuarea pe Mediafax.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase