Home » D:News » ”Cel mai trist câine din lume”, Lana, a fost abandonat din nou. Căţeluşa va fi eutanasiată dacă nu i se va găsi o nouă familie

”Cel mai trist câine din lume”, Lana, a fost abandonat din nou. Căţeluşa va fi eutanasiată dacă nu i se va găsi o nouă familie

Publicat: 17.05.2017
La vârsta de cinci luni a fost adoptată. Însă, într-o zi, a devenit agresivă cu un membru al noii familii. Acesta a fost motivul care a determinat şi ce-a de-a doua familie să renunţe la ea.

În 2015, labradorul Lana a impresionat o lume întreagă când, după ce a fost abandonată, a fost fotografiată stând singură într-o cuşcă şi declarată „cel mai trist câine din lume”. Atunci, căţeluşa a strâns nu mai puţin de 4.000 de cereri de adopţie şi 15.000 de dolari pentru îngrijire. A fost adoptată, într-un final, în ianuarie 2016. Totuşi, norocul nu a fost de partea ei, potrivit Gândul.

Lana a ajuns din nou în adăpost şi urmează să fie eutanasiată pe 20 mai dacă nu îşi va găsi o familie.

Căţeluşa împlineşte trei ani pe 14 mai, s-a născut în Mexic. Familia iniţială avea prea mulţi câini şi nu a putut să o păstreze şi pe ea. Aşa a ajuns în adăpost din Toronto.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase