Home » D:News » Donald Trump ar fi spus unor apropiaţi că SUA se va retrage din Acordul climatic

Donald Trump ar fi spus unor apropiaţi că SUA se va retrage din Acordul climatic

Donald Trump ar fi spus unor apropiaţi că SUA se va retrage din Acordul climatic
Publicat: 30.05.2017
Preşedintele american ar fi mărturisit unor prieteni apropiaţi, inclusiv Scot Pruitt, preşedintele Agenţiei pentru Protecţia Mediului, că doreşte să retragă ţara din Acordul climatic de la Paris.

Aceste informaţii au fost făcute publice de Reuters, ce a citat agenţia de ştiri Axios.

Preşedintele american, Donald Trump, a scris sâmbătă pe Twitter că va lua o decizie în legătură cu Acordul climatic de la Paris săptămâna următoare, scrie Mediafax.

Administraţia de la Casa Albă nu a putut fi contactată pentru a răspunde înrebărilor reporterilor cu privire la acest subiect.

O sursă ar fi declarat agenţiei Reuters că au fost stabilite o serie de întrevederi cu directorii executivi ai unor companii energetice, ai unor mari corporaţii, pentru a discuta acordul climatic. Nu a fost specificat unde vor avea loc aceste întâlniri.

Anterior, Donald Trump a declarat că nu crede în schimbările climatice realizate de om şi a promis să „anuleze” Acordul climatic de la Paris, pe care îl consideră dăunător afacerilor americane.

”Întreaga discuţie despre climă a fost foarte dificilă, dacă nu chiar nesatisfăcătoare. Nu există indicii dacă SUA va rămâne sau nu în cadrul Acorudl de la Paris”, a declarat Angela Merkel, în urma summitului din Italia.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Donald Trump, NOUL PREŞEDINTE al Statelor Unite ale Americii. Efectele NEGATIVE ale rezultatelor alegerilor prezidenţiale din SUA asupra ştiinţei

Donald Trump prezintă simptome ale unei boli mintale, ceea ce îl face incapabil să fie preşedinte. ”Reprezintă un pericol”

Exerciţiile fizice îţi scurtează durata de viaţă! Este noua revelaţie a lui Donald Trump

O scriitoare austriacă laureată Nobel a scris o piesă care îl ironizează pe Donald Trump

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase