Home » D:News » Cum putem scăpa de durere fără pastile

Cum putem scăpa de durere fără pastile

Cum putem scăpa de durere fără pastile
Publicat: 15.06.2017
Relaxarea, meditaţia, gândirea pozitivă şi alte tehnici care ţin de legătura minte-corp pot ajuta la reducerea nevoilor de medicaţie atunci când experimentăm durerea. Pastilele sunt foarte bune pentru a scăpa de durere, dar ele au de multe ori efecte secundare neplăcute, chiar grave atunci când sunt utilizate pentru o perioadă lungă de timp. Dacă ai dureri de spate, artrită sau alte afecţiuni cronice care interferează cu viaţa de zi cu zi, ai putea încerca o modalitate de a controla durerea care nu implică pastile.

Cercetările sugerează că durerea implică atât mintea cât şi corpul, motiv pentru care terapiile minte-corp pot avea capacitatea de a atenua durerea prin schimbarea modului în care o percepi. Modalitatea de a percepe durerea este influenţată de construcţia genetică, emoţii, personalitate şi stil de viaţă, dar şi de experienţele anterioare.

Următoarele tehnici te pot ajuta să treci peste semnele de durere

Gândirea pozitivă

Când suntem bolnavi, avem de multe ori tendinţa de a deveni captivaţi de ceea ce nu suntem capabili să facem. Este vital să ne concentrăm pe ceea ce putem face, antrenându-ne astfel gândirea într-o formă pozitivă. O modalitate de a face acest lucru poate fi ţinerea unui jurnal în care să notăm fiecare lucru pe care l-am putut face şi pentru care suntem recunoscători.

Citeşte continuarea pe CSID.ro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase