Home » D:News » Câini special antrenaţi vor supraveghea festivalurile Untold şi Electric Castle

Câini special antrenaţi vor supraveghea festivalurile Untold şi Electric Castle

Câini special antrenaţi vor supraveghea festivalurile Untold şi Electric Castle
Publicat: 21.06.2017
Manifestările se vor afla sub o supraveghere extrem de strictă din partea autorităţilor, fiind prezenţi între 60 şi 100 de angajaţi ai forţelor de ordine, care vor dispune şi de câini pentru depistarea substanţelor interzise.

Comandatul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, Sebastian Cliţan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă că s-au făcut, deja recunoaşteri, la faţa locului împreună cu organizatorii festivalurilor Untold şi Electric Castle, scrie Mediafax.

„Vom lua măsuri în vederea desfăşurării în condiţii depline de siguranţă a celor două festivalului, Electric Castle şi Untold, prin pregătirea personalului, animalelor de serviciu, a mijloacelor necesare. S-au făcut, deja, recunoaşteri la faţa locului, împreună cu organizatorii pentru asigurarea dispozitivelor necesare în vederea desfăşurării în condiţii de siguranţă a celor două manifestări. Vom avea, la cele două festivaluri, 6 câini din dotarea celor două unităţi de jandarmi din Cluj-Napoca, special antrenaţi pentru depistarea drogurilor şi explozibilor, la care se vor adăuga alţi câini din dotarea IPJ, dar şi aduşi de la Centrul Chinologic al MAI de la Sibiu”, a spus Cliţan.

Potrivit acestuia, măsurile de ordine publică la Electric Castle vor fi asigurate de 60 de jandarmi pe zi, iar la Untold de peste 100 de jandarmi.

Jandarmii estimează că la Electric Castle vor participa peste 25.000 de persoane pe zi, iar la Untold peste 60.000 de persoane pe zi.

Festivalul Electric Castle se va desfăşura în perioada 12 – 16 iulie la Castelul Banffy din comuna Bonţida, judeţul Cluj, iar Festivalul Untold se va desfăşura între 3 şi 6 august la Cluj-Napoca.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Noi campanii ale organizatorilor UNTOLD şi NEVERSEA: donatorii de sânge pot primi bilete gratuite

Organizatorii UNTOLD lansează NEVERSEA, cel mai mare festival pe plajă de la malul Mării Negre

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase