Home » Descopera in Romania » Serpentinele de la Cheia, fotografia cu care un român a câştigat locul 2 la cel mai important concurs internaţional de fotografii din dronă

Serpentinele de la Cheia, fotografia cu care un român a câştigat locul 2 la cel mai important concurs internaţional de fotografii din dronă

Publicat: 13.07.2017
Un român este câştigătorul unui concurs de fotografie internaţional realizat de Dronestagram şi National Geographic. Imaginea aeriană prezintă serpentinele de la Cheia şi a fost realizată de Călin Stan.

Concursul de fotografie cu tematică aeriană ajuns anul acesta la a IV-a ediţie este organizat la nivel global. Anul acesta, la secţiunea Nature, pe locul 2 s-a clasat Călin Stan cu o imagine realizată cu drona pe DN1A, în zona serpentinelor de la Cheia. 

Pe primul loc în aceeaşi categorie s-a clasat un fotograf spaniol cu o imagine din Provence.

Sursa: Dronestagram

Pe locul trei s-a clasat o fotografie realizată de un fotograf francez în care sunt prezentate sloiuri de gheaţă. 

Sursa: Dronestagram

Din întreaga lume s-au înscris sute de participanţi amatori sau profesionişti. Imaginile au fost analizate de către Patrick Witty, director al secţiunii de fotografie din cadrul National Geographic, directorul fotografic Jeff Heimsath şi Emanuela Ascoli, editor foto din cadrul National Geographic Franţa şi Dronestagram. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase