Home » D:News » Remedii naturale ”băbeşti” care pot da rezultate

Remedii naturale ”băbeşti” care pot da rezultate

Remedii naturale ”băbeşti” care pot da rezultate
Publicat: 07.09.2017
Medicul Holly Greenfield, de la Centrul Medical St Luke din Denver, Colorado, crede că aceste leacuri pot funcţiona în anumite situaţii.

Gargară cu apă pentru durerea din gât

Da, gargara, chiar şi cu apă curată, te poate ajuta să ţii la depărtare răceala. Cercetătorii au constatat că persoanele care au făcut gargară de trei ori pe zi în timpul sezonului rece şi al gripei au cu 40% mai puţine şanse de a contracta infecţii la nivelul căilor respiratorii. De asemenea, dacă cineva se îmbolnăveşte, tratamentul poate contribui la reducerea severităţii bolii.

În general, experţii recomandă clătirea cu apă sărată pentru a ameliora anumite simptome, cum ar fi durerile în gât şi congestia.

Îmbracă-te pentru a preveni o răceală

S-ar putea ca mama ta să fi să fi avut dreptate când te sfătuia să te îmbraci gros ca să nu răceşti.  Un studiu sugerează că sistemul tău imunitar luptă mai bine împotriva virusului la temperaturi înalte atunci când este bine echipat. De asemenea, cercetătorii au descoperit că temperaturile calde pot ajuta la prevenirea răspândirii răcelii.

Miere pentru tuse

O lingură de miere poate ameliora tusea copilului şi îl poate ajuta să doarmă mai bine. Ceaiul fierbinte cu miere este bun pentru liniştirea gâtului. Şi o lingură de miere poate fi la fel de benefică pentru gât ca şi siropul de tuse. Cu toate astea, mierea nu este indicată copiilor cu vârste mai mici de un an, deoarece poate conţine spori ai bacteriei de Clostridium botulinum, care ar putea provoca botulism infantil.

Citeşte continuarea pe CSID.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase