Home » D:News » Efectele secundare ale naşterii despre care nimeni nu vorbeşte

Efectele secundare ale naşterii despre care nimeni nu vorbeşte

Efectele secundare ale naşterii despre care nimeni nu vorbeşte
Publicat: 13.09.2017
O mamă din Florida a povestit într-o postare pe Facebook despre lupta ei cu anxietatea postnatală. Povestea ei a ajuns virală pe internet şi arată o realitate puţin luată în seamă în ceea ce le priveşte pe femeile care devin mame.

Kristen Hewitt, care lucează ca reporter part-time la o televiziune din Florida, a încărcat un selfie pe pagina ei de Facebook, fotografia fiind însoţită de un mesaj lung în care explică efectele negative ale anxietăţii. 

„Astăzi a fost o zi dură. M-am simţit bine în ultimele zile, am avut grijă de mine şi am fost relativ calmă. Dar astăzi anxietatea a învins”, a mărturisit femeia. 

Mama a doi copii a explicat, apoi, cum o naştere traumatică, urmată de stres post-traumatic şi perimenopauză au adus-o în situaţia de a suferi de anxietate postpartum. Cu toate acestea, Kristen nu a spus nimănui despre stările ei. 

„Îmi era teamă că ceilalţi vor crede că sunt slabă. Îmi era teamă că oamenii vor şti că am o problemă”, a scris aceasta pe Facebook. 

Femeia descrie anxietatea ca fiind un „val monstruos”, explicând cum această afecţiune a pus-o în genunchi, cu lacrimile curgându-i pe obraz, ascunzându-se în camera ei şi considerând că nu este îndeajuns de bună pentru nimic. 

CIteşte continuarea în Gândul.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase