Home » D:News » Dintr-o altă lume! Imagini uimitoare cu momentul în care un meteorit explodează pe cerul din China – VIDEO

Dintr-o altă lume! Imagini uimitoare cu momentul în care un meteorit explodează pe cerul din China – VIDEO

Dintr-o altă lume! Imagini uimitoare cu momentul în care un meteorit explodează pe cerul din China – VIDEO
Publicat: 06.10.2017
Locuitorii din China care priveau miercuri noaptea Luna plină au asistat la momentul în care trei meteoriţi au explodat pe cer. Bilele gigantice de foc au luminat cerul din Shangri-La. Unul dintre martori a afirmat că doi dintre meteoriţi au fost mai mici, în timp ce al treilea a fost mai mare. Obiectele spaţiale au luminat cerul pentru aproximativ cinci secunde.

Mai multe videoclipuri care au apărut pe reţelele sociale chineze prezintă momentul în care un meteorit se transformă într-o bilă de foc. Mail Online relatează că un muncitor din zonă afirmă că, împreună cu mai mulţi vizitatori ai hotelului în care lucrează, a observat globul luminos. 

Bărbatul a afirmat că majoritatea oamenilor se aflau afară deoarece în acea noapte chinezii sărbătoreau Festivalul de la Mijlocul Toamnei, marcat de Luna plină. De asemenea, bărbatul susţine că meteoritul a aterizat într-un sat mic aflat la 40 de kilometri depărtare de Shangri-La. 

Zhang Xingxiang, expert din cadrul Observatorului Yunnan, a declarat că meteoritul extrem de luminos poartă denumirea de ”bolide”. Un fermier din satul apropiat susţine că a auzit o lovitură puternică şi că pământul s-a cutremurat

Conform NASA, o bilă de flăcări a fost observată, miercuri, la o latitudine de 28 de grade nord şi o longitudine de 99 de grade est. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase