Home » D:News » În topul ruşinos al plagiatorilor din academiile din România se află cercetătorii de la Academia Oamenilor de Ştiinţă

În topul ruşinos al plagiatorilor din academiile din România se află cercetătorii de la Academia Oamenilor de Ştiinţă

În topul ruşinos al plagiatorilor din academiile din România se află cercetătorii de la Academia Oamenilor de Ştiinţă
Publicat: 11.10.2017
Potrivit unui comunicat al Asociaţiei GRAUR (Grupul pentru Reformă şi Alternativă Universitară) Cluj-Napoca, transmis sâmbătă şi intitulat ”Primii la banul public pentru ştiinţă, primii la plagiat!”, această contra - performanţă ”întunecată” se datorează activităţii unora dintre membrii Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România ”care îşi fac un titlu de glorie prin modul nedemn prin care au ajuns în acest for”.

”Ca urmare a intrării în funcţiune a Contratopurilor plagiametrice, adică al mijloacelor care măsoară cel mai scăzut nivel al integrităţii academice manifestate prin indiferenţa faţă de manifestările de plagiat, suntem în măsură să informăm opinia publică asupra performanţei deosebite a Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România. Prin eforturile deosebite ale valoroşilor şi celebrilor ei membri plagiatori care nu poartă numele de , Academia Oamenilor de Ştiinţă din România conduce detaşat în ruşinosul clasament al Contratopului plagiametric al academiilor din România. Invităm Guvernul României să suplimenteze subvenţiile acordate acestei super – instituţii cu scopul de a sprijini anti – performanţa academică în România. Această contra -performanţă întunecată se datorează activităţii unora dintre membrii Academiei care îşi fac un titlu de glorie prin modul nedemn prin care au ajuns în acest for. Sperăm ca forul să acţioneze pentru îndepărtarea plagiatorilor din rândurile sale”, se arată în comunicat.

Potrivit site-ului www.plagiate.ro, administrat de Asociaţia GRAUR, au fost identificate 15 lucrări plagiate ale unor membri ai Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România sau lucrări plagiate care poartă girul acestei academii.

Citeşte continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase