Home » D:News » Acestea sunt 5 dintre cele mai periculoase bande de răufăcători din lume

Acestea sunt 5 dintre cele mai periculoase bande de răufăcători din lume

Acestea sunt 5 dintre cele mai periculoase bande de răufăcători din lume
Publicat: 30.12.2017
De-a lungul istoriei au existat nenumărate bande extrem de periculoase, însă unele dintre ele există şi în prezent în diferite regiuni de pe glob.

TopBuzz prezintă o listă cu 5 dintre cele mai periculoase bande din lume. 

1. Mara Salvatrucha (MS-13)

Fără îndoială, MS-13 este una dintre cele mai periculoase bande din lume. Banda s-a organizat în California şi în prezent este alcătuită din 70.000 de membri. Mara Salvatrucha este cunoscută pentru traficul de droguri, vânzarea de arme pe piaţa neagră, furturi, omoruri, trafic de carne vie şi asalt. Acestora nu le pasă cine este victima, fie că este vorba despre copii sau femei. 

2. Cosa Nostra

Cuvântul ”Cosa Nostra”  provine din italiană şi înseamnă  ”lucrul nostru”. Banda îşi are rădăinile în New York  şi a fost înfiinţată de imigranţii italieni din State. Aceştia sunt cunoscuţi ca cei mai faimoşi mafioţi sicilieni din lume. Grupul fiind alcătuit din 25.000 de membri, alţi 250 fiind afiliaţi din întreaga lume. Aceştia colaborează cu grupurile de crimă organizată din străinătate, în special pentru traficul de droguri

3. Crips

Crisp este o bandă compusă din afro-americani, fondată în Los Angeles, California în 1969. La început era doar una dintre găştile de cartier, dar în timp a evoluat, devenind unul dintre cele mai mari grupuri infracţionale din lume. Aceştia se delimitează de restul persoanelor prin purtarea hainelor şi a bandanelor albastre. Grupul ar fi constituit din 30.000 de membri. Sunt rivali ai găştii Bloods şi sunt printre bandele cunoscute pentru crimă, furt şi trafic de droguri. 

4. Wah Ching

Wah Ching este o bandă de infractori chineză cunoscută şi cu denumirea ”Dub C” care a fost fondată în San Francisco în anul 1960. Grupul este compus din bărbaţi tineri, majoritatea fiind implicaţi în spălare de bani şi crime financiare în Los Angeles şi Asia. 

5. Yakuza

Este o bandă japoneză, ai cărei membri trebuie să întrerupă orice legătură cu familiile lor pentru a-şi dovedi loialitatea. Banda ar fi alcătuită din aproximativ 102.000 membri din întreaga lume. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase