Home » D:News » Chipurile tinerilor de 10 pe care ţara le-ar putea vedea pentru ultima oară. ”Am decis că trebuie să plec din România”

Chipurile tinerilor de 10 pe care ţara le-ar putea vedea pentru ultima oară. ”Am decis că trebuie să plec din România”

Chipurile tinerilor de 10 pe care ţara le-ar putea vedea pentru ultima oară. ”Am decis că trebuie să plec din România”
Publicat: 08.01.2018
Cei mai buni studenţi români din România şi din străinătate au fost premiaţi la cea de-a IX-a ediţie a Galei Ligii Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), în cadrul unei festivităţi ce a avut loc în sala C.A. Rosetti a Palatului Parlamentului.
„M-am gândit mult şi am decis că trebuie să plec din România. Sunt cuvintele pe care le auzim atât de des”, spune Sebastian Burduja, Preşedinte Fondator şi de Onoare LSRS, în deschiderea evenimentului.
 
Muzică clasică, ţinute elegante, mulţi tineri, nenumărate emoţii, rânduri de părinţi şi bunici emoţionaţi pentru copilul nominalizat pentru diverse distincţii, acestea erau primele observaţii care puteau fi făcute la intrarea în sala C.A. Rosetti.
 
Feţe tinere, pe care România le-ar putea vedea pentru ultima dată. Potenţial şi performanţe, adunate în suflete ambiţioase, care nu au de gând să intre în piaţa muncii din ţara noastră.
 
Toţi au căutat o şansă, şi toţi au găsit-o departe de casa părintească. Mai departe decât Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi sau Braşov, unii dintre ei chiar mai departe decât graniţele peninsulei Iberice, sau ale munţilor Urali. Majoritatea şi-au încercat norocul în diferite ţări europene precum Spania, Franţa, Germania, Cehia, Austria sau Elveţia, iar alţii în regiuni de pe tot mapamondul precum China, Israel, America Latină sau Noua Zeelandă.
 
Citeşte continuarea în Business Magazine. 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase