Home » D:News » Cum să mănânci sănătos la restaurant? Şapte sfaturi utile

Cum să mănânci sănătos la restaurant? Şapte sfaturi utile

Cum să mănânci sănătos la restaurant? Şapte sfaturi utile
Publicat: 24.01.2018
De multe ori, când mergem la restaurant mâncăm mult şi facem alegeri nesănătoase. Poate fi un preparat prea gras sau cu prea mult zahăr. Simţim că este momentul să ne răsfăţăm şi facem nişte alegeri greşite.
Iată câteva sfaturi care să ne ajute să mâncăm sănătos chiar şi atunci când suntem la restaurant.
 
Verifică meniul înainte de a face rezervare
 
Dacă poţi să te documentezi înainte cu privire la restaurantul în care urmează să mergi să mănânci ar fi perfect. De asemenea, dacă faci rezervare cu ceva timp înainte, eviţi să să ajungi să-ţi fie foarte foame în timp ce cauţi un local în care să te opreşti.  În acest fel poţi alege şi în funcţie de dieta pe care o urmezi sau de afecţiunile pe care poate le ai.
 
Începe cu o salată
 
O salată simplă, cu legume verzi, este perfectă pentru începutul mesei. Fibrele şi apa din salată vă vor face să mâncaţi mai puţin din felurile următoare. Salata trebuie aleasă şi ea cu grijă. Nu trebuie să aibă prea multe alune, crutoane, avocado, cereale, brânzeturi, fructe uscate. Indicat ar fi să alegi maximum două dintre aceste ingrediente. Dacă vrei ca salata să fie toată masa ta, atunci ai grijă să adaugi surse de proteină de calitate: carne de pui, peşte, ouă sau fasole. Nu te grăbi să pui prea mult sos peste salată. Oţetul şi uleiul de măsline sunt suficiente.
 
Citeşte continuarea pe Gustarte.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase