Home » D:News » Americanii au inventat berea cu ambalaj comestibil

Americanii au inventat berea cu ambalaj comestibil

Americanii au inventat berea cu ambalaj comestibil
Publicat: 10.02.2018
Fabrica de bere Saltwater Brewery, din Florida, SUA, a creat nişte inele comestibile biodegradabile 100%, care servesc drept ambalaj pentru şase doze de bere.

Aceste inele sunt preparate din grâul şi orzul, folosite în procesul de fabricare a berii. Reprezentanţii fabricii de bere Saltwater Brewery, din Florida, SUA, au declarat că prin această invenţie vor contribui la protejarea păsărilor şi animalelor, care se pot încurca în inelele de plastic folosite pentru ambalarea berii şi pot chiar uneori să moară. În cazul acestui ambalaj, el poate fi mâncat de păsări şi de animale, fără să le provoace unele probleme digestive. Saltwater Brewery speră că invenţia lor va fi urmată de colegii din domeniul industriei alimentare, scrie Rador.

Potrivit unor informaţii, doi designeri belgieni Helene Hoyois şi Thibaut Gilquin au creat ambalaje comestibile care arată exact ca nişte containere şi care pot fi folosite pentru depozitarea alimentelor. De asemenea, au fost create şi farfuriile comestibile, Do Eat, care sunt ‘confecţionate’ din cartofi, apă, ulei şi unt.

În 2015, în reţelele de restaurante de tip fast food din Marea Britanie a apărut cafeaua în pahare comestibile.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase