Home » D:News » Cum poţi să faci focul cu o simplă pungă cu apă? Trucul ”magic” prin care un aventurier a reuşit acest lucru

Cum poţi să faci focul cu o simplă pungă cu apă? Trucul ”magic” prin care un aventurier a reuşit acest lucru

Cum poţi să faci focul cu o simplă pungă cu apă? Trucul ”magic” prin care un aventurier a reuşit acest lucru
Publicat: 09.02.2018
Un aventurier a descoperit o nouă modalitate de a face focul în condiţii dificile de supravieţuire, folosindu-se de o simplă pungă cu apă.

Un aventurier a descoperit o nouă modalitate de a face focul în condiţii dificile de supravieţuire, folosindu-se de o simplă pungă cu apă. Aventurierul spaniol Alvaro Cerezo, care a vizitat peste 400 de teritorii nelocuite, susţine că a descoperit un nou mod de a face focul, când nu ai un chibrit la îndemână, scrie Daily Mail. Bărbatul de 36 de ani câştigă bani din „abandonarea” unor turişti curajoşi în pustietate, unde aceştia trebuie să trăiască câteva zile sau săptămâni.

Întotdeauna, el este primul care explorează tărâmurile respective, pentru a se asigura că nu prezintă un pericol deosebit pentru turişti. Cerezo a realizat „trucul magic”, prin care aprinde focul cu ajutorul unei pungi pline cu apă de mare, pe o insulă pustie din Filipine, scrie Gândul.

 

În clipul respectiv, Alvaro, originar din Malaga, foloseşte o pungă de plastic drept lupă pentru a direcţiona soarele spre nişte surcele de cocos, care iau foc în câteva secunde. Până acum, 500 de turişti – de la oameni normali la milionari – au experimentat viaţa în pustietate cu ajutorul spaniolului, plătind până la 1.500 de dolari pentru o săptămână de aventuri extreme.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase