Home » D:News » A fost inventat vibratorul ce comandă pizza după ce este folosit

A fost inventat vibratorul ce comandă pizza după ce este folosit

A fost inventat vibratorul ce comandă pizza după ce este folosit
Publicat: 03.03.2018
CamSoda, o companie cunoscută pentru jucăriile sexuale bizare pe care le lansează (vă mai amintiţi de autentificarea pe site cu organul sexual sau de dispozitivul care vibrează mai tare atunci când creşte preţul la bitcoin?), a mai anunţat un produs inedit. Este vorba despre un vibrator prin intermediul căruia se poate face o comandă pentru pizza.
RubGrub are un buton conectat la internet, similar cu Amazon Dash Button. Atunci când este apăsat, acesta plasează o comandă pentru o pizza mare cu brânză. Datele de card şi alte informaţii, precum adresa, sunt memorate local, direct în buton, atunci când vibratorul este cumpărat, informează Go4it.
 
Dispozitivul, aflat încă în faza de dezvoltare, funcţionează deocamdată doar împreună cu aplicaţia Domino’s, dar pe viitor va accepta şi alţi furnizori.
 
De ce era necesar un astfel de produs? „Pentru că după ce arzi calorii prin masturbare corpul începe să se concentreze pe alte nevoi primare”, potrivit CamSoda. În retail, RubGrub va costa 20 de dolari.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase