Home » D:News » După ce au aruncat mucurile de ţigară pe stradă, locuitorii din California au avut parte de o surpriză

După ce au aruncat mucurile de ţigară pe stradă, locuitorii din California au avut parte de o surpriză

După ce au aruncat mucurile de ţigară pe stradă, locuitorii din California au avut parte de o surpriză
Publicat: 28.02.2018
O femeie din California a adunat un milion de mucuri de ţigară de pe străzile din oraşul ei natal, Auburn, situat în California.

Supranumită „doamna cu chiştoacele”, Sally Dawly a început să cureţe străzile din Auburn de mucurile de ţigară în octombrie 2014, informează Gândul

Dotată cu o mătură, un făraş şi mănuşi, doamna Dawly a adunat mucurile de ţigară şi le-a aruncat la coşul de gunoi, acolo unde le este locul, informează odditycentral.com.

Pentru a ţine evidenţa numărului de chiştoace culese, Dawly a folosit un dispozitiv de înregistrare cu clicuri şi, la începutul acestei luni, a tras linie, reuşind să adune în tot acest timp un milion de mucuri de ţigară.

„Am vrut să adun un milion de resturi de ţigară”, a spus Dawly pentru fox40.com. Mucul de ţigară cu numărul un milion a fost ridicat dintr-o parcare a unui restaurant din Auburn.

Un asemenea număr de chiştoace poate reprezenta o reuşită de proporţii, dar nu şi pentru Dawly, care nu are de gând să renunţe la deratizarea oraşului. Sfatul acesteia pentru cetăţeni este să renunţe la fumat şi mai ales să nu mai arunce chiştoacele pe unde apucă. Următorul obiectiv al femeii este să ajungă la două milioane de mucuri de ţigară, adunate şi aruncate la tomberon.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase