Home » D:News » Un cineast sud-african a murit după ce a fost lovit de o girafă

Un cineast sud-african a murit după ce a fost lovit de o girafă

Un cineast sud-african a murit după ce a fost lovit de o girafă
Publicat: 08.05.2018
Cineastul sud-african Carlos Carvalho, recompensat cu Leul de Argint la Festivalul internaţional de publicitate Cannes Lions, a murit după ce a fost lovit de o girafă, în timpul unor filmări, potrivit foxnews.com.
Directorul de imagine Carlos Carvalho lucra pentru o producţie de televiziune germană într-o rezervaţie din Africa de Sud, pe 2 mai, şi a vrut să filmeze de aproape o girafă, care l-a lovit cu capul, informează Mediafax.
 
Potrivit Deadline, cineastul în vârstă de 47 de ani a fost transportat imediat la un spital din Johannesburg, dar a murit din cauza rănilor, în aceeaşi zi.
 
Decesul a fost anunţat de echipa de filmare, pe reţeaua de socializare Facebook.
 
Richard Brooker, proprietarul Glen Afric Country Lodge, a declarat pentru publicaţia britanică The Telegraph că girafa nu este vinovată de tragicul accident şi a dat vina pe Carvalho, care a ignorat instrucţiunile care i s-au dat, de a nu se apropia de animal.
 
Carlos Carvalho a primit un premiu din partea Academiei de film africane în 2014, pentru imaginea lungmetrajului „The Forgotten Kingdom”, precum şi un Leu de Argint la Cannes Lions, în 2003, pentru o reclamă la serviciul public Childline.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase