Home » D:News » Caz incredibil în SUA. Părinţii se pregăteau să îi doneze organele, dar el şi-a revenit în mod miraculos. ”A fost mort timp de 15 minute”

Caz incredibil în SUA. Părinţii se pregăteau să îi doneze organele, dar el şi-a revenit în mod miraculos. ”A fost mort timp de 15 minute”

Caz incredibil în SUA. Părinţii se pregăteau să îi doneze organele, dar el şi-a revenit în mod miraculos. ”A fost mort timp de 15 minute”
Publicat: 14.05.2018
Un băiat de 13 ani din Mobile, Alabama, şi-a revenit miraculos, după ce părinţii lui semnaseră deja documentaţia pentru donarea de organe.

Trenton McKinley, în vârstă de 13 ani, a declarat pentru FOX10, citat de Daily Mail, că se juca alături de un prieten, în luna martie, într-o remorcă trasă de un buggy.

Tânărul din Mobile s-a lovit puternic la cap, după ce amicul său a frânat brusc şi remorca s-a răsturnat. A fost dus de urgenţă la USA Medical Center, unde doctorii le-au comunicat părinţilor că băiatul are şapte fracturi craniene.

„Am văzut doar o targă, din care îi atârnau picioarele. A fost mort timp de 15 minute”, a povestit mama acestuia, Jennifer Reindl.

„Când şi-a revenit, mi-au zis că nu va mai fi niciodată normal. Mi-au zis că problemele cu oxigenul au fost atât de nocive pentru creier, încât va fi legumă pentru tot restul vieţii, dacă va scăpa”.

Trenton a fost declarat în moarte cerebrală şi respira cu mare dificultate, astfel încât părinţii au luat decizia sfâşietoare de a-i dona organele unor copii care aveau nevoie de transplanturi.

„Cinci copii aveau nevoie de organe şi se potriveau”, a declarat Reindl. „Ar fi fost nedrept să-l ţinem artificial în viaţă, deoarece organele s-ar fi deteriorat şi mai mult”.

Cu o zi înainte ca Trenton să fie scos de la aparate, a început să indice semne de activitate cerebrală.

Citeşte continuarea în Gândul!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase