Home » D:News » Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar sâmbătă? Întregul program al ceremoniilor

Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar sâmbătă? Întregul program al ceremoniilor

Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar sâmbătă? Întregul program al ceremoniilor
Publicat: 18.05.2018
Apar primele confirmări ale numelor invitate.
Prinţul Charles o va conduce pe Meghan Markle la altar sâmbătă, când este programată nunta acesteia cu Prinţul Harry, au anunţat reprezentanţii palatului Kensington.
 
Ceremonia religioasă este programată sâmbătă, la ora 12.00, la capela St. George a castelului Windsor, locul unde Prinţul Harry a şi fost botezat. Tot aici Charles şi Camilla au primit binecuvântarea pentru legătura lor. Tatăl viitoarei mirese nu va fi prezent la ceremonia de sâmbătă, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la inimă. Gurile rele spun că americanul are probleme de când s-a aflat că ar fi făcut înţelegeri cu presa pentru a aranja oportunităţi foto care să îl înfăţişeze în diferite ipostaze. Sora miresei a negat că ar fi fost vorba de bani. Potrivit BBC, mireasa va fi însoţită de mamă la capela castelului Windsor. Doria Ragland, însoţită de fiica ei în vârstă de 36 de ani şi de ginerele în vârstă de 33, o va întâlni pe Regină pentru prima dată la castel. Se pare că Markle i-a cerut prinţului Charles să o conducă la altar şi acesta a acceptat. „Dra. Meghan Markle a rugat-o pe Alteţa sa Regală Prinţul Ţării Galilor să o conducă la altarul din capela St.Georges în ziua nunţii. Prinţul Ţării Galilor e încântat că are ocazia în acest fel să o întâmpine pe Dra.Markle în Familia Regală”.
 
Nici familia mirelui nu este lipsită de probleme medicale Prinţul Philip, în vârstă de 96 de ani, bunicul lui Harry fiind în convalescenţă după o operaţie la şold. Cu toate acestea, prezenţa Ducelui de Edinburgh, soţul reginei Angliei a fost confirmată de palatul Buckingham, informează Mediafax.
 
Potrivit Telegraph, la nuntă sunt aşteptaţi 600 de invitaţi. Dintre aceştia, numai 200, consideraţi prieteni, apropiaţi vor fi întâmpinaţi şi la petrecerea programată la Casa Frogmore de pe domeniul Windsor. Presa comentează faptul că nu există o listă oficială de lideri politici invitaţi, fiind puţin probabil să fie văzuţi la ceremonie primul ministru Theresa May sau preşedintele american Donald Trump şi nici fostul lider de la Casa Albă, Barack Obama. Ultimul se numără printre prietenii prinţului Harry, însă se pare că o serie de apropiaţi ai coroanei britanice i-ar fi pus acestuia în vedere că ar crea o situaţie politică neplăcută invitând un fost preşedinte în timp ce îl evită pe actualul. Pe lista invitaţilor nu se regăsesc nu doar tatăl miresei dar nici fraţii vitregi ai acesteia, Thomas Markle Jr şi Samantha Markle. Pe lângă membrii familiei regale britanice şi rudele miresei, există aşteptări ca printre cei invitaţi să îşi facă apariţia membri din distribuţia serialului „Suits”, în care juca Meghan, dar şi activişti, sportivi şi figuri cunoscute pentru opere de caritate. Printre aceştia se numără Dave Henson, fostul căpitan al echipei Marii Britanii la jocurile Invictus. Există informaţii că Elton John va cânta în timpul evenimentului dar nu s-a anunţat dacă acest lucru se va întâmpla la capelă sau la petrecerea organizată ulterior. Nu mai puţin de 2640 de persoane sunt aşteptate din partea publicului larg în incinta castelului, 1.200 dintre aceştia fiind invitaţi ca lideri în comunităţile lor.
 
Sportiva Serena Williams, actriţa indiană Priyanka Chopra şi stilistul Jessica Mulroney au fost nume vehiculate ca posibile domnişoare de onoare dar Meghan a anunţat că că va fi însoţită numai de fetiţe (cu vârste cuprinse între 2 şi 7 ani) şi că nu va avea domnişoară de onoare. Printre vedetele care s-au lăudat cu prezenţa la nuntă se numără şi fostele membre ale trupei Spice Girls.
 
Inelul pe care îl va primi mireasa este făcut din aur galez, urmând o tradiţie iniţiată cu aproape un secol în urmă de mama actualei regine. Aurul extras din mine galeze a fost ales pentru inelele regale pentru prima dată în 1923, când regele George VI-lea s-a căsătorit cu Elisabeth Bowes Lyon, străbunica Prinţului Harry.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase