Home » D:News » Sfaturi cu ajutorul cărora poţi fi mai fericit

Sfaturi cu ajutorul cărora poţi fi mai fericit

Sfaturi cu ajutorul cărora poţi fi mai fericit
Publicat: 02.07.2018
Care este secretul fericirii? Experţii au fost de acord că este vorba pur şi simplu de atitudine. Trebuie să alegi să fii fericită, pentru a-ţi îmbunătăţi starea de spirit şi a deveni o persoană pozitivă. Pentru a te ajuta să decizi mult mai uşor că este momentul pentru o schimbare în bine în viaţa ta, am făcut o listă cu câteva lucruri care ar trebui să contribuie la fericirea ta, indiferent cât ar părea ele de nesemnificative. Încearcă măcar câteva dintre ele şi vei vedea imediat rezultatele:
Zâmbeşte ca şi cum chiar ai fi fericită
Charles Darwin a fost unul dintre primii care a realizat că expresiile faciale îţi pot afecta dispoziţia în aceeaşi măsură în care ţi-o şi reflectă. Zâmbeşte şi creierul tău va răspunde acestui stimul. Te vei simţi dintr-o dată mult mai fericită. Atât de simplu şi de eficient!
 
Încearcă presopunctura
Mai ales când te simţi foarte stresată şi varianta cu acupunctura nu ţi se pare fericită, pentru că te temi îngrozitor de ace. Efectele sunt excelente, cu atât mai mult cu cât o poţi practica şi tu acasă. Încearcă un exerciţiu foarte simplu, de fiecare dată când simţi că eşti cu nervii la pământ: presează pentru câteva secunde zona dintre sprâncene. Rezultatele sunt grozave!
 
Nu te stresa atunci când casa ta arată ca după război
În loc să te gândeşti cu groază la cât eşti de dezordonată, mai bine priveşte hainele împrăştiate prin toată casa ca pe o expresie creativă a personalităţii tale. Casele dezordonate pot fi un mediu mult mai plăcut şi relaxant decât cele care arată perfect. Pentru că un loc ordonat ca o cazarmă este lipsit de personalitate, deci confortul tău psihic este acelaşi pe care l-ai avea într-o instituţie.
 
Împărtăşeşte-ţi dragostea şi admiraţia
Gândeşte-te la toate persoanele care au avut un impact major şi benefic asupra vieţii tale. Aminteşte-i fiecăreia dintre ele cum ţi-a schimbat viaţa în bine. Spune cât mai des celor din jur ce simţi. Pentru că niciodată nu este prea târziu pentru a-ţi exprima sentimentele. Pe lângă faptul că-ţi faci ţie un bine scoţând la lumină toate acestea, le faci şi celor apropiaţi o bucurie, pentru că este grozav să auzi lucruri plăcute, indiferent cine le spune
 
Citeşte continuarea pe CSID.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase