Home » D:News » Motivele pentru care trebuie să vizitezi Roma

Motivele pentru care trebuie să vizitezi Roma

Motivele pentru care trebuie să vizitezi Roma
Publicat: 26.06.2018
Roma te poate cuceri de la prima aruncătură de pleoapă, are cele mai frumoase fântâni arteziene, pe care le vei descoperi la tot pasul, mâncare delicioasă, aşa că ai grijă să nu fii la dietă în city beak-ul roman, fashion, de aceea poate fi locul ideal pentru shopping.

Dacă îţi doreşti o călătorie culturală, Roma este, de asemenea, alegerea ideală, pentru că aproape tot centrul oraşului etern, aşa cum i se spune, este inclus în patrimoniul UNESCO. Mai mult, multitudinea de opere de artă ale lui Michelangelo poate fi un motiv în sine pentru o vizită în capitala Italiei. Ba mai mult,  dintr-un oraş minunat poţi ajunge, chiar şi pe jos, la Vatican.

În oraşul celor şapte coline trebuie să ajungi şi pentru privelişte, bineînţeles.  Şi, nu în ultimul rând, pentru a te bucura de o climă plăcută, în cea mai mare parte a anului, inclusiv în lunile de iarnă, zăpada fiind o raritate aici.

„Pe cât de frumos este un city break în Roma, pe atât este de accesibil. Practic, un weekend prelungit de 3 nopţi şi 4 zile în Roma poate ajunge la 200-230 de euro de persoană, cost care include cazarea şi zborurile cu avionul. Iar un city break de 3 nopţi şi 4 zile, la un hotel de 5 stele, care include şi transport, poate ajunge, în medie, la 600-700 de euro de persoană’’, spune Stefano Iervolino, reprezentant al agenţiei de turism Fly Go, pentru Ce se întâmplă, doctore?

Hotelurile de 3 şi 4 stele unde poţi locui în această perioadă: Starhotels Metropole, Hotel Contilia, Hotel Contilia. „Într-un top personal recomandat turiştilor într-un city break, aş include: Fontana di Trevi, Panteonul, Piazza di Spagna, Piazza Navona, Villa Borghese, Muzeele Vaticanului, Colosseumul şi câteva dintre Bisericile Romei”, adaugă specialistul.

Citeşte continuarea pe CSID.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase