Home » D:News » Sexul de calitate este recomandat pentru un vagin tonifiat

Sexul de calitate este recomandat pentru un vagin tonifiat

Sexul de calitate este recomandat pentru un vagin tonifiat
Publicat: 22.07.2018
Rejuvenarea vaginală nu mai este de mult timp un subiect tabu. Aceasta procedură este curtată astăzi de tot mai multe femei care îşi doresc reconturarea acestei zone după naştere, după o scădere bruscă în greutate, pentru a reduce efectele îmbătrânirii în zona intimă sau pentru o viaţă sexuală satisfăcătoare. Terapia Ultra Femme 360 reprezintă o alternativă non-chirurgicală pentru procedurile de vaginoplastie şi labioplastie.
“Tratamentul de remodelare şi rejuvenare vaginală combină ultrasunetele şi radiofrecvenţa şi produce practic o remodelare, atât anatomică, cât şi funcţională, a întregii regiuni genitale. Tratamentul este extrem de bine tolerat de către pacientă, nu distruge ţesuturile înconjurătoare, cu toate că se aplică o temperatură destul de ridicată, nu necesită anestezie sau perioadă de recuperare. Întreaga ativitate fizică şi sexuală se poate relua imediat după procedură. Nu dă reacţii adverse, cum ar fi înroşire, arsură, disconfort, durere”, precizează Raluca Hera, medic primar obstretică ginecologie, pentru Ce se întâmplă, doctore?
 
“Echipamentul pentru această procedură este nou pe piaţa internaţională şi unic în  România. Personal, am mai lucrat cu echipamente similare, dar nu în ţara noastră. Pacienta se aşază ca la o consultaţie ginecologică. Se foloseşte la nivelul regiunii de tratat un gel asemănator celui utilizat la ecografii, după care se aplică sonda aparatului ce emite căldură’’, adaugă specialistul.
 
De această intervenţie pot beneficia femeile ce îşi doresc o schimbare. “Tratamentul poate fi încercat de femeile tinere care prezintă o hipotonie sau laxitate perinală sau vaginală după naştere, de cele care trec prin perioada de premenopauză, când apare hipotonia ţesuturilor, pielea este flască, vaginul uscat, larg, aşa că ne dorim o remodelare şi o rejuvenare a regiunii genitale”, mai spune ginecologul Raluca Hera.
 
Întinerirea zonei genitale, benefică pentru femei, dar şi pentru parteneri
Specialiştii cred că cele care aleg să urmeze această procedură o fac în primul rând pentru ele, apoi pentru partener. “Majoritatea pacientelor recurg la acest tratament pentru că îşi doresc să le crească încrederea în sine, pentru a funcţiona la parametrii cât mai buni, pentru a-şi îmbunătăţi cât mai mult calitatea vietii.
 
Continuarea pe CSID
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase