Home » D:News » Trucuri pentru un zbor reuşit cu un nou-născut

Trucuri pentru un zbor reuşit cu un nou-născut

Trucuri pentru un zbor reuşit cu un nou-născut
Publicat: 31.12.2018
Una dintre cele mai stresante situaţii pentru părinţii aflaţi la început de drum este zborul cu avionul cu bebeluşul. Pentru un zbor reuşit, părinţii trebuie să fie relaxaţi. Iată câteva trucuri pentru zborul cu avionul cu un nou-născut.

Prima dată când l-am avut companion de zbor pe fiul meu avea 2 luni şi o săptămână. Am plecat cu el într-un sistem de purtare şi cu două valize mari, într-una aflându-se un scaun de maşină pentru a fi transportat în siguranţă cu maşina de la aeroport acasă la destinaţie. Pentru valize am folosit un căruţ de la bagaje din aeroport. Ca niciodată, la aeroport era foarte aglomerat, iar la rezervarea noastră era o problemă şi am fost trimişi la mai multe ghişee. Prima situaţie generatoare de stres. Am reuşit însă să îmi păstrez calmul. Copiii mici absorb energiile celor din jur precum un burete apa, aşadar păstrarea calmului şi conceperea rapidă a unui plan B sunt de mare ajutor. După circa 60 de minute, am rezolvat. Deci să fiţi mai devreme în aeroport (150 de minute) nu strică.

Filtrele de securitate

La trecerea prin filtrele de securitate, copilul trebuie scos din sistemul de purtare sau din cărucior. Este de folos ca mama să fie îmbrăcată şi încălţată cât mai comod (dacă se poate a se evita cizmele şi bocancii lungi). Mâncarea, medicamentele, lichidele pentru bebeluş trebuie puse separat pe bandă la controlul de securitate.

Zone mama şi copilul

Înainte de îmbarcarea în avion, puteţi să vă asiguraţi că scutecul bebeluşului este uscat. În aeroporturi sunt toalete speciale pentru schimbarea scutecului dar şi zone destinate mamei şi copilului. În unele aeroporturi există chiar locuri de joacă pentru copii.

Continuarea pe CSID.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase