Home » D:News » Cum arată cea mai fioroasă pisică din lume. A fost dată spre adopţie, dar nimeni nu o vrea: „E o ticăloasă”

Cum arată cea mai fioroasă pisică din lume. A fost dată spre adopţie, dar nimeni nu o vrea: „E o ticăloasă”

Cum arată cea mai fioroasă pisică din lume. A fost dată spre adopţie, dar nimeni nu o vrea: „E o ticăloasă”
Credit foto: Mitchell County Animal Rescue, Inc-North Carolina
Publicat: 12.06.2020

Un adăpost de animale din Carolina de Nord încearcă să dea spre adopție „cea mai rea pisică din lume”.

Pentru cei care doresc să adopte un animăluț de companie adăposturile de animale se dovedesc a fi locul ideal de unde ar putea să facă asta. În acest fel un cățel sau o pisică și-ar putea găsi un nou cămin și alte animale care se află pe străzi ar putea primi ajutorul de care au nevoie.

Adăposturile din întreaga lume pun o mulțime de anunțuri în ziare sau pe internet în speranța că astfel vor reuși să găsească noi stăpâni pentru animăluțele aflate în grija lor. În mod obișnuit aceste anunțuri încearcă să sensibilizeze cititorii și să atragă atenția asupra calităților animalelor date spre adopție.

Un anunț dat de adăpostul de animale din districtul Mitchell din Carolina de Nord, SUA, pare că prezintă o abordare diferită, diametral opusă chiar. Îngrijitorii sunt cât se poate de sinceri și recunosc că Perdita, pisica dată spre adopție ar putea fi „cea mai rea pisică din lume”, notează Huffington Post.

https://www.facebook.com/MitchellCountyAnimalRescue/photos/a.380269162340/10156661879207341

„Ne-am gândit că este bolnavă, se pare că este doar o ticăloasă”

Perdita are patru ani și a ajuns în grija adăpostului de animale din chiar în Ajunul Crăciunului, odată cu moartea stăpânului său și conform îngrijitorilor se dovedește a fi extrem de neprietenoasă.

„Pretinde ca ar vrea să o mângâi și să o iubești și pe ea. Imediat ce o ridici, începe să mârâie”, explică administratorul adăpostului.

Lista lucrurilor negative pe care îngrijitorii le-au avut de spus despre Perdita este destul de lungă, iar o parte dintre comentariile lor au ajuns chiar și în anunțul de adopție. Aceștia explică faptul că pisicuța pare a se distra atunci când îi sperie și chiar se preface că este bolnavă.

Lista lucrurilor pe care Perdita pare a le urî este destul de lungă și include: culoarea roz, pisoii, copii, câinii, filmele Disney Crăciunul și, mai ales, îmbrățișările.

Pentru a „îndulci” anunțul, îngrijitorii au specificat că formalitățile de adopție ale acestei pisici sunt gratuite și că aceasta s-ar putea potrivi în casa unei persoane cu probleme de interacțiune socială și care respectă spațiul personal, chiar și al pisicilor.

Citește și:

Pisicile creează legături la fel de puternice cu oamenii precum câinii

În maniera proprie de feline, pisicile s-au domesticit singure

Cum arată planta pe care orice pisică o adoră. Tocmai acum s-a aflat cu adevărat de ce felinele sunt atrase de ea!

Viaţa ascunsă a pisicii tale. Un studiu arată de ce ar trebui să o ţii mereu în casă

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase