Home » D:News » NASA ascunde existenta extraterestrilor

NASA ascunde existenta extraterestrilor

NASA ascunde existenta extraterestrilor
Publicat: 25.07.2008
O marturisire neasteptata a unuia dinte cei mai cunoscuti astronauti americani, Edgar Mitchell, uimeste o lume intreaga: se pare ca extraterestrii au contactat de mai multe ori Pamantul pana in prezent, insa NASA nu a dorit sa faca acest lucru public.

Edgar Mitchell este cunoscut ca fiind unul dintre astronautii misiunii Apollo 14, fiind si cel care a petrecut cel mai mult timp pe Luna, 9 ore si 17 minute.
Acesta a marturisit ca in timpul carierei sale in cadrul NASA, entitati extraterestre au contactat in numeroase randuri Pamantul, insa oficialii agentiei spatiale au preferat sa tina acest lucru secret timp de mai bine de 60 de ani.

Datorita pozitiei sale privilegiate in cadrul NASA, Mitchell a avut acces la informatii strict-secrete, afland astfel ca descrierile populare ale acestor fiinte nu sunt foarte departe de adevar. Extraterestrii sunt mici de inaltime, dar au capul si ochii foarte mari, comparativ cu marimea corpului.
Mitchell a fost in masura sa confirme si faptul ca acestia au o tehnologie mult mai avansata decat a noastra, prin urmare, daca ar fi fost ostili, ar fi fost destul de usor pentru ei sa faca sa dispara o intreaga populatie a unei planete.
Reactia oficialilor NASA nu a intarziat sa apara. Acestia au declarat printr-un purtator de cuvant ca ei nu se ocupa de depistarea OZN-urilor si nici de acoperirea urmelor de viata de pe alta planete.

Sursa: thisislondon.co.uk.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase