Home » D:News » „Reptile Vii”- o noua expozitie a Muzeului „Grigore Antipa”

„Reptile Vii”- o noua expozitie a Muzeului „Grigore Antipa”

„Reptile Vii”- o noua expozitie a Muzeului „Grigore Antipa”
Publicat: 23.09.2008
MUZEUL NATIONAL DE ISTORIE NATURALA ”GRIGORE ANTIPA” va invita sa vizitati expozitia temporara „Reptile Vii” incepand din data de 20 septembrie 2008.

Cele peste 60 de specii de reptile (serpi constrictori si veninosi, soparle si testoase), reprezentate printr-un numar de aproape 100 de exemplare, sunt expuse intr-un nou cadru expozitional dar si in terarii noi, adecvate expunerii de animale vii. Aceste specii „ilustreaza” fauna de reptile a Americii, Africii, Europei, Asiei si Australiei oferind vizitatorilor ocazia „intalnirii” cu serpii Boa, pitonii si temutul Anaconda, cu veninoasele vipere africane, cu cobrele, cu serpii cu clopotei si serpii „mocasini”. In aceeasi expozitie, pe langa serpi, se pot admira si faimoasele iguane, soparlele Agave si soparlele Tegu.
       
Expozitia poate fi vizitata in zilele de miercuri, joi si vineri intre 10.00 -18.00, iar sambata si duminica 10.00 – 19.00.

Pretul biletului de vizitare al expozitiei este de 3 lei/persoana (elevi, studenti, pensionari) si 4 Lei/ persoana (adulti).

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase