Home » D:News » 4,4 trilioane de lire sterline pentru oricine poate dovedi evolutia

4,4 trilioane de lire sterline pentru oricine poate dovedi evolutia

4,4 trilioane de lire sterline pentru oricine poate dovedi evolutia
Publicat: 29.09.2008
Nu mai putin de 10 trilioane de lire turcesti noi, echivalentul a 4,4 trilioane de lire sterline, este premiul oferit de controversatul autor creationist de origine turca, Adnan Oktar, pentru oricine poate dovedi ca teoria evolutionista a lui Charles Darwin este corecta, anunta TheIndependent.

Adnan Oktar, cunoscut si sub pseudonimul Harun Yahya, a devenit cunoscut in lumea intreaga prin violentele campanii indreptate impotriva a ceea ce numeste „Dictatura Darwinista”. Extrem de popular in Turcia, acolo unde mai putin de 25% din populatia crede in evolutie, Oktar a reusit de curand sa interzica site-ul renumitului om de stiinta britanic, evolutionistul Richard Dawkins.

Fostul student la arhitectura, acum in varsta de 52 de ani, Adnan Oktar, sustine ca nu exista absolut nicio fosila care sa sustina teoria evolutiei. „Evolutionistii de afla in fata unei cai blocate, si asta pentru ca nu exista nicio dovada care sa le sustina teoria. Pur si simplu, nu exista fosile care sa demonstreze ipoteza fantezista a evolutiei”, declara increzator autorul turc.

Oktar s-a remarcat in anul 2006, atunci cand 10.000 de copii ale cartii sale intitulate Atlasul Creatiei, au fost distribuite in aproape toate tarile lumii. Volumul de 800 de pagini incearca sa demonstreze ca de-a lungul milioanelor de ani, formele de viata nu au evoluat, sustinand teoria islamica a creatiei.

Sursa:TheIndependent
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase