Home » D:News » Fata care sangereaza prin pori socheaza lumea medicala

Fata care sangereaza prin pori socheaza lumea medicala

Fata care sangereaza prin pori socheaza lumea medicala
Publicat: 01.10.2008
Twinkle Dwivedi, o adolescenta de 13 ani din India, a reusit sa socheze lumea medicala printr-o afectiune careia nu i s-a gasit inca o explicatie plauzibila. Tanara sangereaza prin pori fara a avea o leziune evidenta, se anunta in editia online a publicatiei britanice DailyMail.

Dwivedi supravietuieste datorita transfuziilor, dupa ce sangerarile abundente prin ochi, nas, talpi, gat si chiar prin radacina parului o fac sa se trezeasca acoperita de sange. Parintii tinerei au cautat ajutorul medicilor si al vracilor fara niciun succes. „Nu suntem oameni superstitiosi, dar suntem disperati sa ne ajutam fiica. Am fost la preotii din temple, moschei, biserici ci chiar la altarele sfintilor sufi, fara a descoperi, insa, vreun leac”, declara Nandani Dwivedi, mama adolescentei.

Medicii indieni presupun ca se afla in fata unei maladii extrem de rare, in care sangele devine apos si nu se mai poate coagula. Testele arata ca sangele tinerei este extrem de diluat si are culoare vinului rosu indoit cu apa. Desi specialistul britanic Drew Provon a declarat ca boala adolescentei, desi rara, poate fi tratata, parintii acesteia nu isi permit costurile unui tratament in strainatate.

Sursa:DailyMail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase