Home » D:News » Telefonul mobil – ultima arma a Mafiei

Telefonul mobil – ultima arma a Mafiei

Telefonul mobil – ultima arma a Mafiei
Publicat: 26.11.2008
Un raid al carabinierilor din Napoli impotriva familiei mafiote Gionta, la inceputul saptamanii, a scos la lumina un veritabil arsenal ascuns in casa lui Torre Annunziata, unul dintre cei mai periculosi oameni ai Camorrei, grupare mafiota napolitana. Printre armele confiscate, oamenii legii au avut surpriza sa descopere un dispozitiv extrem de ingenios care a transformat un telefon mobil intr-un veritabila arma de foc.

„Este pentru prima data cand descoperim o asemenea arma printre cele folosite de mafioti. Asta demonstreaza nivelul tehnologic avansat pe care l-a atins sindicatul crimei in Italia”, sustine purtatorul de cuvant al carabinierilor napolitani.

Dispozitivul era inclus in carcasa unui telefon mobil si putea fi incarcat cu patru gloante. Antena telefonului reprezenta teava armei, in timp ce tastele de la 5 la 8 declansau cele patru impuscaturi.

Neobisnuita arma va fi supusa testelor pentru a se putea afla daca s-a tras cu ea si daca au existat posibile atacuri in care aceasta sa fi fost folosita.

Sursa:DailyMail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase