Home » D:News » Shortzenegger: Cel mai mic culturist din lume

Shortzenegger: Cel mai mic culturist din lume

Publicat: 07.04.2009
Cu o inaltime de numai 84 de centimetri si o greutate de doar 9 kilograme, indianul Adytia Dev - Romeo a devenit in urma cu 3 ani detinatorul recordului mondial pentru cel mai mic culturist din lume. In ciuda handicapului sau, tanarul de 19 ani este considerat o veritabila vedeta in tara sa natala, iar demonstratiile sale de forta si de dans atrag de fiecare data multimi de oameni.

Fiecare zi de antrenament este un eveniment pentru micutul Romeo, atata vreme cat in fata salii de fitness se aduna sute de oameni pentru a-l urmari la lucru pe cel poreclit Shortzenegger. „Datorita dimensiunilor sale reduse, nu il las sa execute antrenamente dificile. Dar Romeo se antreneaza la fel ca fiecare alt sportiv si este, de departe, cel mai determinat dintre toti. Trebuie sa avem grija insa sa nu se raneasca singur in timpul antrenamentelor”, afirma Ranjeet Pal, antrenorul personal al tanarului.

Visul lui Adytia Romeo este sa devina o vedeta TV si pana in prezent succesul pe care l-au avut emisiunile in care a fost invitat a fost unul enorm. „Castig bani buni prin demonstratiile de dans si de body-building dar nu ma intereseaza sa fiu bogat. Imi doresc foarte mult sa calatoresc – vreau sa cant la Londra alaturi de idolul meu, Jazzy-B”, declara Romeo.

Micutul culturist s-a nascut in Phagwara, India, in urma cu 19 ani, si a devenit repede faimos datorita inaltimii sale precum si a capacitatii de a ridica greutati de 1,5 kilograme in ciuda celor 9 kilograme pe care le are. Pana in prezent, Adytia a calatorit in Japonia, China si Marea Britanie, acolo unde si-a castigat deja o multime de admiratori.

Sursa:DailyMail

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase