Home » D:News » “Duhul din lampa” este in ilegalitate

“Duhul din lampa” este in ilegalitate

“Duhul din lampa” este in ilegalitate
Publicat: 15.07.2009
O serie de escroci care au “scuturat” de bani cetateni bengalezi creduli, pretinzand ca sunt duhuri cu puteri supranatule, au fost arestati pentru inselaciune, anunta purtatorii de cuvant ai politiei din Bangladesh.

Escrocii adunau informatii personale despre victimele lor, dupa care le sunau la telefon si le vorbeau intr-un ton similar cu cel arabesc, declara seful de politie Farhad bin Imrul Kayes. Pretindeau ca sunt spirite coborate din cer si le spuneau oamenilor sa trimita anumite sume de bani in anumite locatii, amenintand cu o tragedie familiala in caz de nesupunere.

Localizarea bizarelor apeluri i-a condus pe politisti in regiunea nordica a Bangladeshului si in regiunea Gobinadaganj. In ultimele trei luni, 24 de oameni care pretindeau ca sunt duhuri au fost arestati si politistii sustin ca unii dintre acestia chiar s-au imbogatit consistent dupa nici un an de asemenea inselatorii.

“In timpul convorbirilor telefonice, indivizii se prezentau ca stapani ai duhurilor, recitau versuri din Coran, injectand teama de Allah printre victimele lor si pretinzand ca stiu secretele familiilor acestora”, a mai adaugat seful politiei.

Sursa: Yahoo News

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase