Home » D:News » “Monstrul Mocirlos”, creatura misterioasa ce bantuie lacurile Floridei

“Monstrul Mocirlos”, creatura misterioasa ce bantuie lacurile Floridei

Publicat: 24.08.2009
Localnicii si turistii din West Palm Beach, Florida, au tras o sperietura serioasa zilele trecuta, atunci cand s-au intalnit cu o creatura ciudata, cu aspect infricosator, in apele lagunei Lake Worth din Florida.

Zeci de indivizi au capturat imagini ale curiozitatii acvatice cu ajutorul videocamerelor si al telefoanelor mobile. Rico Missabotti, in varsa de 51 de ani, din Brooklyn, a descris necunoscutul “sarpe marin” ca semanand cu un monstru mutant al mlastinilor, in timp ce sotia sa a opinat ca ei i s-a parut mai mult un capcaun supradimensionat cu nari uriase.

Marvin Wickersham, biolog la Florida Fish and Wildlife Conservation Marine, sustine ca din cele 63 fotografii pe care le-a analizat, creatura aduce cu un fel de “cap de balaur” cu picioare de aligator atasate.

“Nu as putea spune cu certitudine ce fel de animal este. Pot specula, dar este nevoie de mai multe informatii pentru a determina identitatea monstrului mocirlos din Lake Worth. Este pentru prima oara in trei ani si jumatate, de cand ne ocupam de fauna din zona, cand vedem un animal a carui specie nu o putem identifica”, a mai adaugat cercetatorul.

Sursa: WPTV

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase