Prima pagină D:News

Parinti de culoare au dat nastere unui copil arian

07.21.2010 | ● Vizualizări: 1384
Parinti de culoare au dat nastere unui copil arian     no tags + zoom
Galerie foto (2)

Ben si Angela Ihegboro, din Londra, parintii de culoare, in varsta de 44, respectiv 35 de ani, ai unei nou-nascute, au ramas stupefiati atunci cand au vazut ca fetita lor este blonda si are pielea alba. “Sunt sigur ca este copilul meu, doar ca nu stiu de ce este blond”, a declarat tatal despre micuta Nmachi, al carei caz i-a uluit chiar si pe geneticieni, cei care, analizand cazul, au eliminat categoric eventualitatea albinismului.

Fetita nu este primul vlastar al cuplului de origine nigeriana.Ben si Angela mai au doi copii, un baiat si o fata, de patru si doiani, ambii de culoare. Intelegand cumva impresia inerenta pe care olasa situatia, Ben Ihegboro a tinut sa declare pentru presa ca"sotia mea imi este credincioasa. Si chiar daca nu mi-ar fi fost,fetita tot nu ar fi aratat in acest fel. Dupa ce s-a nascut, amstat amandoi si am privit-o ore in sir, fara sa scoatem uncuvant".



Blonda si cu ochi albastri, Nmachi, al carei nume inseamna"Frumusete de la Dumnezeu" in limba natala a parintilor ei, i-asocat pe experti, deorece nici tatal si nici mama nu au in familiecazuri de amestec rasial. Gene ramase latente vreme degeneratii in liniile de sange ale parintilor, care ar fi iesit abiaacum la suprafata, ar fi putut explica aspectul copilului.

In ciuda a ce spun Ben si Angela, profesorul Bryan Skyes, lider alLaboratorului de Genetica Umana din cadrul Universitatii Oxford,este de parere ca "trebuie sa existe vreo forma de ancestralitateariana" care sa fi fost transmisa genetic, in acest caz. "Dar chiarsi asa, parul este extrem de neobisnuit. Multi copii blonzi nu auparul astfel in momentul nasterii", a maiadaugat expertul, mizand pe manifestarea unei mutatii necunoscutecare sa justifice anomalia.

Sursa: The Sun

Descopera lumea in care traiesti:

CITESTE SI: