-
Stiinta Pericolul din îngheţată. Ingredientul care ne poate afecta grav sănătatea
Ingredientele folosite de producătorii de dulciuri, precum îngheţara sau batoanele de ciocolată, ar putea duce la apariţia unor boli inflamatorii…
› citeşte mai mult -
Mari întrebări Cine a inventat ciocolata?
Istoria ciocolatei începe în America Latină, acolo unde cresc arbori sălbatici de caco. Despre primii oameni care au consumat ciocolata, dar şi despre…
› citeşte mai mult -
D:News Cadou de Craciun: un Porsche de ciocolata
Cel mai cel cadou de Craciun – o masina Porsche 911 Carrera S... complet acoperita cu ciocolata. Intrebarea este daca acest dar inedit va fi oferit…
› citeşte mai mult -
D:News Ciocolata: curiozităţi, beneficii şi riscuri ale consumului
Ciocolata este unul dintre cele mai populare dulciuri din lume. Persoane din întreaga lume consumă aproximativ 3 milioane de tone de boabe de cacao…
› citeşte mai mult -
D:News Ciocolata care se albeşte nu este dăunătoare. Care sunt însă cauzele albirii
De multe ori se întâmplă, deşi nu are termenul expirat, ca ciocolata să aibă un aspect albit sau să fie acoperită cu o pulbere fină, de culoare…
› citeşte mai mult -
D:News GALERIE FOTO. Căsuţe şi maşini din ciocolată şi marţipan cu bacterii probiotice pentru copii au fost realizate de studenţii de la Cluj
Maşini şi animale din ciocolată şi marţipan, umplute cu o cremă cu bacterii probiotice, benefice pentru sănătatea celor mici, au fost create,…
› citeşte mai mult -
-
D:News Pantof de ciocolată, realizat în premieră, cu ajutorul unei imprimante 3D, de studenţii români
Doi studenţi de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca au realizat, în premieră, un pantof de ciocolată…
› citeşte mai mult -
-
D:News Combinaţia dintre ciocolată şi slănină, o provocare care i-a adus un premiu unui bucătar din Ardeal. Unde a concurat cu această delicatesă - GALERIE FOTO
Un cofetar din Iaşi a prezentat, sâmbătă, la un concurs organizat la Cluj-Napoca în cadrul festivalului SlanăFest, bomboane de ciocolată cu miez…
› citeşte mai mult