D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
zahar
Home
»
zahar
»
Pagina 2
Vești proaste! Zahărul este asociat cu un risc mai mare de boli cardiovasculare
O broască de trestie de zahăr, găsită în Australia, a șocat autoritățile
Pierderea părului la bărbați, asociată cu o băutură foarte populară
O dietă săracă în grăsimi ar putea fi cheia pentru a opri dezvoltarea cancerului
Cum să te trezești mai bine dimineața? Iată patru pași simpli de urmat
Primul medicament care întârzie apariția diabetului de tip 1 a fost aprobat în SUA
Cu cât a crescut prețul cafelei în UE în luna august?
Îndulcitorii artificiali ar putea influența bolile de inimă, arată studiile
Zahărul modifică microbiomul și elimină protecția împotriva obezității și a diabetului
Șobolani mai proști, după ce au consumat băuturi răcoritoare timp de două luni
Test de cultură generală. Unde a fost inventat cocktailul Mojito?
Legumele bune pentru diabetici. Iată ce recomandă medicii!
Cât de adevărate sunt datele de expirare de pe ambalajele alimentelor?
Cea mai proastă băutură pentru metabolism. Cât de des o consumi?
Ce se întâmplă în creierul tău atunci când te uiți la mâncare?
Cum va lupta Canada împotriva alimentației proaste? Etichete pentru zahăr, sare și grăsimi saturate
Cum îți bei cafeaua? Secretul care poate crește durata de viață cu până la 30%, potrivit unui studiu
Ce se întâmplă cu nivelul zahărului din sânge atunci când mănânci pâine?
Ce se întâmplă cu nivelul zahărului din sânge atunci când bei alcool?
Cele 7 fructe sărace în zahăr. Care sunt beneficiile lor pentru starea de sănătate?
Cercetătorii au descoperit că există „munți“ de zahăr ascunși în ocean. Cum s-ar fi format?
Ce alimente îți oferă cea mai multă energie? „Sursa de combustibil preferată de organism”
Sucraloza și efectele sale asupra organismului. Cât de periculoși sunt îndulcitorii artificiali?
Portocala: 11 beneficii pentru sănătate și cum să o consumi
Ce sunt aromele artificiale și de ce sunt incluse în mâncarea noastră?
Efectele negative ale consumului prea mare de cafea. Cum reacționează organismul?
Consumul de cafea ne-ar putea ajuta să trăim mai mult, indică noi studii
Consumul de îndulcitori artificiali este asociat cu un risc crescut de cancer, sugerează un nou studiu
5 obiceiuri pe care toți iubitorii de cafea ar trebui să le aplice pentru o viață mai lungă
Dieta nordică scade colesterolul și glicemia chiar și atunci când nu slăbim
Pagina 2 din 8
«
1
2
3
4
5
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact