Home » Istorie » O echipă de experţi a deschis mormântul unuia dintre cei mai infami criminali în serie din istorie. Ce au descoperit este cu adevărat şocant

O echipă de experţi a deschis mormântul unuia dintre cei mai infami criminali în serie din istorie. Ce au descoperit este cu adevărat şocant

O echipă de experţi a deschis mormântul unuia dintre cei mai infami criminali în serie din istorie. Ce au descoperit este cu adevărat şocant
Publicat: 09.09.2017
Dr. HH Holems a fost unul dintre primii criminali în serie ai Statelor Unite. La sfârşitul secolului XIX, acesta a fost condamnat la moarte, dar natura sa şireată a dus la ipoteza conform căreia acesta a reuşit să scape şi să fugă în America de Sud.

Criminalul în serie, care a recunoscut uciderea a 27 de persoane, era de meserie farmacist. Acesta a reuşit să atragă persoane în hotelul său, care şi-a câştigat renumele de ”Murder Castle”, se „juca” cu aceştia în stilul seriei de filme Saw, apoi îi omora, scrie IFL Science.

Ca în cazul multor criminali în serie, viaţa şi moartea sa a rămas învăluită în mister. Cel mai mare mister în acest caz este posibilitatea ca acesta să fi scăpat de execuţie. Pentru a rezolva această speculaţie, un judecător a cerut dezgroparea mormântului.

HH Holmes, sau Herman Webster Mudgett – numele său real, a creat un hotel în Chicago în anul 1893. Acesta nu era însă un hotel normal. Înăuntru era un labirint bizar de uşi false, capcane şi alte „facilităţi” utile pentru jocurile lui macabre. După ce se distra cu victimele, Holmes le omora şi le diseca.

A fost arestat pe data de 17 noiembrie 1894. În 1896, a fost condamnat la moarte.

Testele efectuate recent au confirmat că rămăşiţele din sicriu sunt într-adevăr ale lui HH Holmes. Aşadar, se pare că zvonurile conform cărora acesta a scăpat sunt false.

De asemenea, exhumarea cadavrului a scos la iveală o chestiune sumbră, care rivalizează cu viaţa sa de criminal în serie. La cererea lui Holmes, mormântul său a fost acoperit cu ciment şi a fost îngropat adânc, sub pânza freatică. Aceste condiţii au dus la  descompunerea incompletă a cadavrului. Cercetătorii au găsit că mustaţa era încă ataşată craniului, iar o mare parte din îmbrăcăminte a rămas intactă.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

John George Haigh, criminalul în serie britanic de la mijlocul secolului XX care îşi dizolva victimele în acid sulfuric

7 dintre cele mai bizare fapte istorice. Cum a renunţat ”femeia fatală” la planul de a-l asasina pe Fidel Castro

În sfârşit: a fost identificat Jack Spintecătorul! Testele ADN au dat de cap misterului după 126 de ani!

Top 10 – femei malefice in istorie

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase