Home » Lumea digitală » Pepsi îşi lansează primul smartphone. Ce caracteristici va avea şi unde va fi disponibil

Pepsi îşi lansează primul smartphone. Ce caracteristici va avea şi unde va fi disponibil

Pepsi îşi lansează primul smartphone. Ce caracteristici va avea şi unde va fi disponibil
Publicat: 16.10.2015

Probabil pare greu de crezut, dar Pepsi va lansa pe piaţă un smartphone. Acesta va funcţiona cu sistemul Android, va avea un ecran de 5,5 inch, 2GB de RAM, procesor de 1.7GHz, o baterie de 3.000 mAh şi o cameră de 13 megapixeli.

Pepsi P1 este primul telefon lansat de celebra companie americană cunoscută mai degrabă pentru băuturile răcoritoare decât pentru fabricarea de gadget-uri. Imaginea cu noul telefon a apărut pe un site din China. Cei de la Pepsi au mai postat şi un teaser pe contul de Weibo, o reţea de socializare din China, ceea ce face ca informaţia să fie reală. 

Pentru partea de realizare a fost contractat un producător de telefone al cărui nume nu a fost făcut public. Dispozitivul are o anumită estetică ce aduce cu telefoanele Huawei, ceea ce înseamă că este posibil să fie fabricat de către una din fabricile producătorului chinez.

Anul trecut şi Kodak a încercat să intre pe piaţa smartphone-urilor, însă rezultatele au fost dezamăgitoare.

Preţul noului smartphone va fi undeva în jurul sumei de 200 de dolari. Pepsi P1 urmează să fie lansat oficial pe 20 octombrie.

Sursa: The Verge

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase