Home » Lumea digitală » Cum îţi poţi transforma telefonul într-o sabie laser

Cum îţi poţi transforma telefonul într-o sabie laser

Cum îţi poţi transforma telefonul într-o sabie laser
Publicat: 17.12.2015
Iubitorii seriei Star Wars îşi pot transforma, cu ajutorul unei aplicaţii lansate de Google, telefonul mobil într-o sabie laser asemenea celor purtate de protagoniştii acestei saga de science-fiction.

Lightsaber Escape este o aplicaţie gratuită în care utilizatorul se transformă într-un cavaler Jedi şi se apără de trupele inamice mişcând telefonul asemeni unei săbii laser.

Aplicaţia foloseşte ecranul unui computer ca scenariu al jocului pe care îl calibrează la mişcările telefonului. Mişcând telefonul se obţine efectul unei săbii laser asemenea celor folosite în ”Star Wars” care îl ajută pe cavaler să se apere de gloanţe, dar şi pentru a le schimba direcţia şi a trage în adversar.

Aplicaţia a fost lansată în contextul lansării celui de-al şaptelea episod din seria Star Wars – The Force Awakens (Trezirea Forţei).

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase