Home » Lumea digitală » Cât trebuie să aştepţi înainte de a răspunde la un mesaj de la persoana de care te-ai îndrăgostit

Cât trebuie să aştepţi înainte de a răspunde la un mesaj de la persoana de care te-ai îndrăgostit

Cât trebuie să aştepţi înainte de a răspunde la un mesaj de la persoana de care te-ai îndrăgostit
Publicat: 31.05.2016
Cei de la Tech Insider au vorbit cu Daniel Post Senning, autorul cărţii „Manners in a Digital World” pentru a afla cât trebuie să aştepţi înainte de a răspunde la un mesaj primit de la persoana iubită.

Dacă răspunzi repede pari prea interesat, dacă răspunzi cu întârziere pari neinteresat. Cât ar trebui să aştepţi înainte de a răspunde la un SMS sau un mesaj pe WhatsApp sau Messenger de la persoana de care te-ai îndrăgosit? Cei de la Tech Insider au vorbit cu Daniel Post Senning, autorul cărţii „Manners in a Digital World” pentru a afla răspunsul.

Daniel lucrează pentru Emily Post Institute, care publică ghiduri de etichetă încă din anii 1940, potrivit Go4it.

Regula generală a lui Senning este să răspunzi între una şi trei ore după ce ai primit mesajul.

„Dacă cineva te atrage, nu te juca cu mintea acelei persoane”, recomandă autorul.

Totuşi, timpul potrivit pentru a răspunde la un mesaj depinde de un set de aşteptări emoţionale mutuale. Cu cât te vezi mai des cu cineva, cu atât mai mult acea persoană se aşteaptă să îi răspunzi mai repede la mesaje.

Dacă abia ai început să te întâlneşti cu cineva nu ar trebui să te aştepţi ca persoana respectivă să îţi răspundă imediat la mesaje, spune Senning. Dar dacă te vezi cu cineva de câteva luni sau un an, răspunsul ar trebui să vină în mai puţin de o oră. Totuşi, aceste reguli nu sunt bătute în cuie.

„Dacă simţi că este persoana potrivită pentru tine poţi încălca regulile”, explică autorul.

Sursa: Go4it

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase