Home » Lumea digitală » Facebook Live va fi integrat în nişte jocuri foarte populare

Facebook Live va fi integrat în nişte jocuri foarte populare

Facebook Live va fi integrat în nişte jocuri foarte populare
Publicat: 09.06.2016
Această funcţionalitate va fi disponibilă doar în variantele pentru PC-uri ale jocurilor.

În încercarea de a aduce cât mai mult conţinut video pe platforma sa, Facebook a încheiat un parteneriat cu Blizzard Entertainment, celebrul studio de jocuri din spatele jocurilor WarCraft, StarCraft şi Diablo, prin care Blizzard poate integra funcţionalitatea Facebook Live în jocurile sale.

În urma acestui acord, Blizzard poate integra funcţionalitatea Facebook Live în jocurile sale, utilizatorii putând să transmită live conţinutul de pe ecran. Funcţia se va numi „Go Live” şi va fi implementată în majoritatea jocurilor realizate de companie, scrie Go4it.

Astfel, titluri precum World of WarCraft, StarCraft II, Diablo III, Overwatch, Heroes of the Storm şi Hearthstone vor putea fi transmise live prin intermediul Facebook direct pe profilul personal. Odată cu integrarea funcţiei Go Live în jocuri, Blizzard a anunţat că va facilita şi autentificarea cu contul de Facebook în jocuri şi pe contul de Battle.net.

Această funcţionalitate va fi disponibilă doar în variantele pentru PC-uri ale jocurilor Blizzard, nu şi în cele lansate pe consolele Xbox sau PlayStation.

Această mişcare vine în urma integrării funcţionalităţii de a transmite live pe Facebook meciurile de sporturi electronice din campionatele MLG (Major League Gaming), organizaţie care este deţinută în totalitate de către compania mamă Activision Blizzard.

Astfel, meciurile de Call of Duty Black Ops III care vor fi jucate în cadrul MLG vor putea fi urmărite în direct pe Facebook, urmând ca şi meciurile de StarCraft II, Heroes of the Storm şi Hearthstone să poată fi urmărite.

Sursa: Go4it

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase