Home » Lumea digitală » Facebook va permite ascunderea postărilor din Timeline

Facebook va permite ascunderea postărilor din Timeline

Facebook va permite ascunderea postărilor din Timeline
Publicat: 10.06.2016
Facebook testează o nouă opţiune "Hide From Your Timeline" care permite diferenţierea mai uşoară între postările cu adevărat importante şi cele ocazionale, care nu ar trebui să rămână fixate permanent în pagina de profil.

Operaţiune mare consumatoare de timp pentru unii utilizatori, curăţarea Timeline-ului de postările vechi, conţinând informaţii care nu mai sunt de actualitate sau glumiţe pe care am vrea să le facem uitate, va putea fi evitată în curând bifând o singură opţiune la momentul când dorim să postăm ceva pe Facebook, scrie Go4it.

Testată deocamdată doar cu un grup restrâns de utilizatori, opţiunea „Hide From Your Timeline” ne va permite să decidem de la bun început dacă postarea făcută ar trebui să apară în Timeline-ul propriu sau nu. În caz contrar, acestea vor apărea exclusiv în News Feed, rămânând vizibile prietenilor doar pentru o durată limitată de timp, cât şi în listele cu rezultate pentru căutări.

Postările ascunse prin bifarea opţiunii „Hide From Your Timeline” vor apărea în continuare în istoricul de activităţi al contului de utilizator la secţiunea „Your Posts”, însă vor fi accesibile doar pentru deţinătorul contului respectiv.

Din păcate, administratorii Facebook nu precizează exact când va fi disponibilă funcţia „Hide From Your Timeline” pentru toţi utilizatorii reţelei de socializare.

Sursa: Go4it

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase