Home » Lumea digitală » Utilizatorii de imprimante HP nu mai pot utiliza cartuşe de cerneală neoriginale

Utilizatorii de imprimante HP nu mai pot utiliza cartuşe de cerneală neoriginale

Utilizatorii de imprimante HP nu mai pot utiliza cartuşe de cerneală neoriginale
Publicat: 25.09.2016
Gigantul Hewlett Packard (HP) se confruntă cu reacţii negative din partea clienţilor săi care au constatat că nu mai pot folosi cartuşe ieftine de cerneală la imprimantele produse de HP.

 Compania americană a modificat setările din dispozitivele de imprimare pentru a nu mai recunoaşte cartuşele de cerneală care nu sunt originale, astfel că deţinătorii de imprimante vor fi nevoiţi să folosească doar cartuşe originale HP, care sunt mult mai scumpe.

Proprietarii de imprimante au criticat această măsură, producătorul olandez de cerneală de imprimantă „123inkt” anunţând că a primit peste o mie de sesizări într-o singură zi, prin care se anunţa că imprimantele afişează un mesaj de eroare în care sunt indicate probleme la cartuşul de imprimantă. Potrivit companiei „123inkt”, această problemă a fost sesizată la modelele de imprimantă OfficeJet, OfficeJet Pro şi OfficeJet Pro X.

Un reprezentant al companiei HP a anunţat că „imprimantele vor continua să funcţioneze cu cartuşe reumplute sau recondiţionate, însă cu un cip de securitate original HP”.

Sursa: Rador

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase