Home » Lumea digitală » Apple a început testarea celei mai recente inovaţii a companiei: Apple Park. Proiectul de peste 5 miliarde de dolari

Apple a început testarea celei mai recente inovaţii a companiei: Apple Park. Proiectul de peste 5 miliarde de dolari

Apple a început testarea celei mai recente inovaţii a companiei: Apple Park. Proiectul de peste 5 miliarde de dolari
Publicat: 18.05.2017
Apple a început în aprilie testarea celei mai recente inovaţii a companiei: Apple Park. Acesta este unul dintre cele mai scumpe campusuri corporative din istorie şi un exemplul de lider al industriei de tehnologie din domeniul iubitorilor pentru arhitectura de tip splashy, scrie The Wall Street Journal.
Primii 12.000 de angajaţi ai sediului Apple s-au mutat din Cupertino, California, în clădirea de 2,8 milioane metri pătraţi, care seamănă cu o navă spaţială. Dispune de un exterior din sticlă curbată, iar arhitectul spune că a fost conceput ca să arate ca un MacBook Air.
 
Costul proiectului este estimat la 5 miliarde dolari.
 
Apple Park este cel mai spectaculos proiect de arhitectură dintr-o gamă largă de proiecte noi realizate de către tehnicieni profesonişti.
 
Facebook şi Alphabet au apelat la arhitecţii de top Frank Gehry şi Bjarke Ingels pentru extinderi, Amazon construieşte globuri de sticlă uriaşe care conţin o pădure de interior în Seattle.
 
Citeşte continuarea în  Ziarul Financiar. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase